Jdi na obsah Jdi na menu
 

Postupy ze závodů

 

Od roku 2007 jsou všechny oficiální závody pořádané DDCCR rozděleny do dvou výkonnostních kategorií - Beginners (začátečníci) a Advanced (pokročilí).

Každý začínající tým bude startovat v kategorii Beginners a za umístění bude získávat body, které se zapisují do výkonnostní knížky (je nutné, aby si výkonnostní knížku závodníci pořídili před svými prvními závody), kterými se následně kvalifikuje do kategorie Advanced. Body se budou zapisovat do výkonnostní knížky, kterou si závodník obstará před svými prvními závody a kterou je následně povinen předkládat na všech závodech, kterých se zúčastní.

Bodové ohodnocení umístění:
1. místo - 5 bodů
2. místo - 3 body
3. místo - 1 bod

Tým může po dosažení šesti bodů zažádat Martinu Pachtovou e-mailem: martina.pachtova@gmail.com o přestup do kategorie Advanced, ale může startovat v Beginners až do dosažení 10 bodů, pak musí postoupit. Každá divize je hodnocena samostatně. Tým může například v divizi Freestyle závodit v Advanced a zároveň startovat v Beginners v divizi Heelwork to Music, pokud ještě nezískal 10 bodů. Po přestoupení do kategorie Advanced už tým v dané divizi nemůže startovat opět v Beginners.

Tým, který dosáhl titulu MoD HtM nebo F, je automaticky zařazen do dané divize v Advanced.

Tým, který dosáhl titulu CoD, je automaticky zařazen do Advanced.

 

                                                               Vysvětlivky k tabulkám 

M Umístění na závodě
B Získané body ze závodu
C Celkové body ze závodů , které tým získal v danné divizi
K B - Beginners    A - Advanced
Modrá barva Tým může zažádat o přestup do kategorie Advanced 
Červená barva Povinný přestup do kategorie Advanced 
Heelwork to Music Freestyle Aktivní týmy postupy celkem Postupy všechny týmy